Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo Fundació Congost Autisme.

Política de protecció de dades de la Fundació Congost Autisme

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades que ens envieu s'inclouran en una base de dades informatitzada amb la finalitat de donar resposta a la vostra sol·licitud, gestionar els nostres contactes i facilitar-vos informació del vostre interès sobre els nostres serveis.

La Fundació Congost Autisme té els seus fitxers amb dades de caràcter personal legalitzats davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i inscrits en el Registre General de Protecció de Dades. Així mateix, compleix les mesures de seguretat del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999.
Disposeu en tot moment dels drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tal com estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades. L'exercici d'aquests drets el podeu realitzar mitjançant correu postal o electrònic, indicant com a referència en el sobre o en l'assumpte del correu electrònic "PROTECCIÓ DE DADES", a les adreces següents:

Fundació Congost Autisme
Ronda del Carril núm. 75
08530 La Garriga. Barcelona. Spain.
congostautisme@autisme.com

Igualment us informem que, de conformitat amb el que estableix l'article 21 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, que mitjançant l'acceptació d'aquest avís legal, esteu expressament autoritzant perquè us enviem comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari d'aquestes comunicacions, teniu el dret de revocar aquest consentiment en qualsevol moment, amb la simple notificació de l'esmentada voluntat mitjançant correu postal o electrònic, a través de les adreces assenyalades, indicant com a referència en el sobre o en l'assumpte del correu electrònic "BAIXA CORREU ELECTRÒNIC".

Noia amb TEA.

La Fundació Congost Autisme té els seus fitxers amb dades de caràcter personal legalitzats davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i inscrits en el Registre General de Protecció de Dades.

Fundació Congost Autisme
Ronda del Carril, 75
08530 la Garriga (Barcelona)

Envia'ns un WhatsApp

WhatsApp: +34 606088407

De dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18.
Divendres de 9 a 14.

fundacio@autisme.com

© Projecte Autisme la Garriga 2016
Protecció de dades