Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
CAT ESP ENG
Logo de CERAC.

Rehabilitació psicosocial de persones amb trastorn de l'espectre autista (TEA)

És sabut, que una de les característiques del trastorn de l’espectre autista és la gran heterogeneïtat de la població afectada, com a conseqüència de la gravetat diversa dels símptomes fonamentals, de les diferències dels patrons de la simptomatologia associada i del QI. A més d’aquestes diferències interindividuals, les persones afectades d’autisme o psicosi d’inici infantil manifesten també importants diferències intraindividuals durant el seu cicle vital, amb variacions remarcables dels quadres psicopatològics.
Aquestes diferències interindividuals i intraindividuals fan necessari un pla d’atenció, molt adaptat a cada cas particular.

El servei de rehabilitació psicosocial de persones amb autisme és un dels serveis del Centre de Dia CERAC.
La seva finalitat és potenciar els aspectes afectiu-relacionals, de comunicació, cognitius i d'autonomia personal i social de les persones amb autisme.

La metodologia utilitzada és la següent:
• Avaluació neuropsiquiàtrica i psicològica
• Programes individualitzats en les àrees de: orientació psicològica, funcional, cognitiva, motora, i participació comunitària.

Aquests programes es duen a terme mitjançant tècniques d'anàlisi funcional de conducta, d'anàlisi de tasques, reforços positius, suports visuals i emmotllament.

Joves amb autisme en un supermercat dins del programa de rehabilitació psicosocial.

La finalitat del servei de rehabilitació psicosocial és potenciar els aspectes afectiu-relacionals, de comunicació, cognitius i d'autonomia personal i social de les persones amb trastorn de l'espectre autista.

CERAC
Ronda del Carril, 75
08530 la Garriga (Barcelona)

Envia'ns un WhatsApp

WhatsApp: +34 606088407

De dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18.
Divendres de 9 a 14.

cerac@autisme.com

© Projecte Autisme la Garriga 2016
Protecció de dades