El proper dimecres 12 de juny a les 11 h. es durà a terme la sessió atenció primerenca en el TEA, a càrrec de la psicòloga de CERAC, Lara Macias.

Aquesta tercera sessió està emmarcada dins del projecte “Atenció integral a famílies amb persones amb TEA”, on CERAC organitza una sèrie de conferències destinades a familiars de persones amb TEA amb la finalitat donar resposta a les seves necessitats.

Reconèixer els signes d’alerta durant les primeres etapes del desenvolupament resulta de gran importància per a poder oferir una atenció precoç adequada per potenciar al màxim les diferents àrees del desenvolupament de la persona. Per altra banda, dotar a les famílies de les eines necessàries per a poder recolzar aquesta intervenció, és de vital importància per a que puguin acompanyar als seus fills i filles en el seu desenvolupament de la millor manera possible.

Aquesta sessió és gratuïta i es durà a terme a la seu social de CERAC, a la Ronda del Carril 75 de la Garriga el proper dimecres12 de juny a les 11 h. La durada de la sessió serà d’una hora.

Si esteu interessats en participar-hi, podeu fer la vostra inscripció a través de https://autisme.com/formacio